Perjantaina Isoverstas sai vieraita unkarilaisesta Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola, Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola -nimisestä koulusta, jossa opiskelee noin 1000 opiskelijaa. Koulu sijaitsee Miscolcissa, ja se on Kiuruveden lukion ystävyyskoulu jo vuodesta 2003. Vieraita, joita oli neljä opettajaa ja neljä opiskelijaa, kiinnosti erityisesti Isoverstaan verkko-opetus, sen toteutus ja opiskelu verkossa. Esittelimme myös Isoverstaan toimintaa ja palveluja. Vilkas keskustelu verkko-opetuksesta erilaisine kysymyksineen täyttivät tilan kahvittelun lomassa ja ajatustenvaihto eri kulttuurien kohdatessa oli antoisaa.
Unkarilaisten vieraiden mukana olivat myös Kiuruveden lukion rehtori Arja Pentikäinen ja englannin kielen lehtori Emilia Piippo. Kiitos kaikille mukavasta kohtaamisesta!
Unkarilaiset vieraat
Kuva. Unkarilaiset vieraat

Isoverstas muutti Snellman-instituutin toimitiloihin 27.6.2018. Isoverstaan uusi posti- ja käyntiosoite on Haapaniemenkatu 40 C1, 70110 Kuopio.
Henkilöstön sähköpostiosoitteet ja kännykkänumerot pysyvät ennallaan. https://isoverstas.fi/index.php/yhteystiedot

Hyvää kesää ja palataan verkostoyhteistyöhön syksyllä.

Isoverstaan Moodle
Isoverstaan Moodle on päivitetty uuteen versioon 3.3. Lue lisää aiheesta http://ohjeet.mediamaisteri.com/node/243.
Lisäksi Moodleen lisättiin uusi kurssiformaatti Collapsed Topics.
Syksyllä järjestämme virtuaalitietoiskun aiheesta (https://www.isoverstas.fi/koulutuskalenteri/index.php?show_event=1526989957).
Käy kurkkaamassa ja ota käyttöön.
Isoverstaan Moodle päivitetään maanantaina 18.6.2018 versioon 3.3. Pahoittelemme keskeytystä Moodlen käytössä. Päivitys pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti.
Isoverstaan ajankohtaiset kuulumiset löydät tiedotteesta.
Tiedotteen 2/2018 voit ladata/lukea täältä!

Alakategoriat